Mercek altına alıyoruz!

2004 yılından beri müzik severlere ülkemizde distribütörlüğü yapılan her türlü müzik aleti marka ve modeli temin etmeye çalışan MyDukkan Ekibi olarak, e-ticaret sektöründe nasıl daha iyi hizmet verebileceğimizi düşünüyor ve müşterilerimizi daha mutlu etmeye çalışıyoruz.

Müzisyen dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve bu ihtiyaçlara en doğru yanıtı vermeyi amaç edinen bizler, bu yolda en önemli adımı 2013 Ekim ayında atmıştık. Bugün de bizi takip eden müzik severlerin bildiği üzere profesyonel stüdyo ortamında kaydedilen ürün deneme çekimleriyle bir gitarın en çok merak edilen sesine yoğunlaşarak sizlere ürün hakkında bilgiler vermeye devam ediyoruz.

Video Studyosu_MyDukkan

Türkiye’de kendimize özel formatımızla yaptığımız profesyonel video çekimlerinin sizlere ulaştığını ve yarar sağladığını görmekten dolayı çok mutluyuz. Hepimiz biliyoruz ki internetten satın aldığımız ürünleri en ince detayına kadar incelemek ve site üzerinde gördüğünüz gibi elinize ulaşması çok önemli.

Bu sebeple, “daha iyi” bir şekilde müzik severlere ulaşabilmek adına sadece ürün video çekimi ile yetinmeyip, bünyemize yeni bir yenilik daha kattık.

Profesyonel Fotoğraf Çekimi

Sektördeki müzik aletleri satan büyük firmalar, belli başlı ürünlerinin profesyonel olarak çekimlerini yapıyorlar. Bizler sadece bilinen ve fiyatı yüksek olan ürünlerin haricinde sizlerin ihtiyacı olan diğer ürünlerin resimlerinde de aynı kalite ve transparanlığı yansıtmak için kolları sıvadık ve merkez ofisimize profesyonel bir fotoğraf stüdyosu kurduk.

Fotograf studyosu_MyDukkan

Bu stüdyoda, sizlere temin ettiğimiz A’dan Z’ye her markayı ve bu markaların her çeşit ürününü çekmeye başladık. Ucuzundan pahalısına, küçük ya da büyük ebat gözetmeksizin her ürünü sanki elinizde tutmuş ve yakından görmüşsünüz gibi canlandırın istedik. Bu sebeple mümkün olduğunca makyajsız ve transparan fotoğrafları sizlere ulaştırmaya başladık.

Ürün fotoğraflarını sizlere ulaştırırken belli disiplinler çerçevesinde çalışmayı kural edindik. Çektiğimiz ürünler sitemizde normalde sahip olduğu renkle aynı tona sahip olmalı, normal boyutu nasıl ise aynı boyutta anlaşılmalı, ürün malzemesi/kalitesi fotoğraf üzerinde de görülebilmeli; yani mümkün olduğunca ürünü siz elinize almadan ürünü tanıyabilmeli ve deneyim edinebilmesiniz.

2015 yılı itibariyle her gün siparişe çıkan ürünleri gözden geçiriyor ve günde ortalama 20 müzik aletinin ve aksesuarlarının profesyonel fotoğraflarını çekiyoruz.

Sitemizde ve sosyal medya kanallarımızda görmüş olduğunuz “MyDukkan” logolu tüm fotoğraflar kendi emeğimiz sonucunda sizlere ulaşıyor.

Her gün müzik severlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çalışıyoruz. Daha iyi hizmet anlayışıyla gelişme kaydetmek ve tüm yeniliklerimizi sizlere ulaştırmak bizim için çok önemli.

Bu yenilikleri bünyemize katarken sizlerden de tavsiye almayı ayrıca önemsediğimizi söylemeliyiz.

Müzikle kalın.

MyDukkan Ekibi