ATM (Kartsız) ve Gişelerden Masrafsız Para Yatırma

Yapı ve Kredi Bankası ile görüşmelerimizin sonucunda, bünyelerindeki tüm banka şube gişelerinden ve tüm YapıKredi ATM’lerinden (Kartsız), hesabımıza “para aktarma” yaptığınızda, herhangi bir masraf ödemeyeceksiniz. Özellikle az tutarlı siparişlerinizde kesilen masrafın yüksekliğinden şikayet eden müşterilerimiz için oldukça avantajlı olacağına inanıyoruz.

ATM (Kartsız) ve Gişelerden Masrafsız Para Yatırma” hakkında 5 yorum

  1. Uğur Can Semiz

    İyi günler. Bir MyDukkan kullanıcısı olarak bu habere sevindiğimi belirtmek isterim. Aslında tüm bankalar için bu özelliğin olması daha hoş olacaktır diye düşünüyorum . 🙂

    Cevapla
  2. Tolga BALKAN

    Merhaba.Sorunsuz ve kaliteli hizmetinizi takdir etmek gerekir öncelikle.
    Masrafsız havale işlemi oldukça başarılı bir adım olmuş evet. Ayriyetten PTT aracılığıyla da havale yapabiliyor olmamız güzel olacaktır.Bu imkan vardı fakat sonradan kaldırıldı.Tekrardan bu uygulamanın yürürlüğe girmesi mümkün müdür acaba?
    Teşekkürler.

    Cevapla
    1. mydukkan

      Öncelikle güzel sözleriniz için teşekkürler.

      PTT ile olan çalışmamızı firma ünvan değişikliğimizin hemen sonrasında askıya almıştık, en temel sebebi alınan masrafların oldukça yükselmesi diyebiliriz. Ayrıca bize göre çalışma işleyişi ile ilgili bir sorunu var PTT’nin. Konuyu kendilerine aktardık, bize henüz çözüm sunamadılar. E-ticaret konusuna çok uyumlu olmasa da yıllarca kullanmıştık aslında, ancak mevcut sorunu çözemedikleri taktirde tekrar çalışmayı düşünmüyoruz.

      İlginiz için teşekkürler.

      Cevapla
      1. Tolga BALKAN

        Ben teşekkür ederim ilginize.
        Açıklayıcı cevabınız için teşekkürler.Bir şekilde bize bu hizmeti sunabiliyorsunuz diğer bankalarla ,o bile yeterli. Bırakın sadece PTT engel olsun 🙂
        Başarılarınızın devamını diliyorum.

        Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir